Freewhoweare - Mutsen, beanies, long beanies, baggy mutsen, cols, babymutsjes gevoerd met fleece. Deze worden door ons met de hand gehaakt in de fijnste kwaliteit.

Wie zijn we?

Hoe is Ollie26 ontstaan?

Ik, Wicky, ben in 2012 afgestudeerd aan het Helicon in Velp als Outdoor & Adventure instructeur met skien als specialisatie. Vanzelfsprekend dus dat ik in het winterseizoen 2012/2013 als skileraar aan de slag zou gaan. In december ben ik afgereisd naar Flachau en Altenmarkt im Pongau. Ik ben bij skischool Happy in Altenmarkt als skileraar aan de slag gegaan. Zij hadden alles goed geregeld en ik heb daar een erg leuke tijd gehad. Mijn moeder had voor mij een leuke muts gehaakt voor in Oostenrijk. Mijn collega's bij de skischool vonden die muts ook erg leuk en vroegen of mijn moeder ook zo'n muts voor hen kon haken. Mijn moeder wilde dat wel en heeft toen een aantal mutsen gehaakt en in januari meegenomen naar Oostenrijk. De mutsen waren een groot succes en nog meer mensen wilde er 1. Met collega Barry is de coole 'Baggy' muts ontwikkeld. Uiteindelijk heb ik 30 mutsen in Oostenrijk verkocht. Toen ik in april terug in Nederland was, heeft mijn moeder mij ook leren haken. Samen met mijn moeder haak ik nu de mutsen. Soms naar eigen ontwerp, soms op bestelling. Het hele jaar door heb ik daarna mutsen gehaakt waardoor er een voorraadje ontstond. Ik heb toen bij een gratis webwinkel een aantal mutsen te koop gezet. Mijn vader vond dat te beperkt en is zelf een webwinkel gaan maken. Dat is nu dus deze webwinkel.

Toen moesten we nog een naam hebben voor onze mutsen. Onze poes heet Ollie en dat is ook nog eens een skifiguur uit freestyle skien en snowboarden. En een Baggy muts wordt met 26 toeren gehaakt. Dus daarom heten we Ollie26.

Het komende winterseizoen ben ik weer aan het werk in Altenmarkt. Ik neem een aantal mutsen mee en zal daar ook mutsen op bestelling maken.

Wicky

Ik ben Wicky. Ik haak mutsen en verstuur ze meestal. In het wintersezioen ben ik te vinden op de skihellingen bij ALtenmarkt in Ski Amade als skileraar.

Christianne

Ik ben Christianne. Ik heb de eerste mutsen gehaakt en meestal verzorg ik de voering. Ook doe ik de creatieve kant van de mutsen als het gaat om modellen en extra's. Ik haak ´s avonds voor de gezelligheid. Ik sta links op de foto naast Wicky.

Max

Ik ben Max. Ik verzorg de website. De website is gebouwd met opensource software van OScommerce.

 
Nieuwe artikelen
Aanbiedingen