Ollie26 winter muts informatie voor bestellen - Mutsen, beanies, long beanies, baggy mutsen, cols, babymutsjes gevoerd met fleece. Deze worden door ons met de hand gehaakt in de fijnste kwaliteit.

Belangrijk informatie voordat u gaat bestellen

Uitvoering

Alle mutsen zijn met fleece gevoerd op de plaats waar de muts contact maakt met het hoofd. Daardoor is de muts lekker warm, kriebelt niet en behoudt hij zijn maat. Zie foto.

Ook de cols zijn gevoerd met fleece.

De mutsen worden allemaal geleverd met bolletje. Geef je de voorkeur aan een muts zonder bolletje dan kan deze er eenvoudig van worden afgeknipt.

Kleuren

De kleuren zoals computerbeeldschermen die weergeven kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Rose kan op de computer wel rood lijken. Weet u het niet zeker, vraag het eerst even.

Maatvoering

Alle mutsen worden met de hand gemaakt. Dat betekent dan ook dat niet alle mutsen dezelfde maat hebben. De muts zal ook nog iets oprekken tijdens het dragen. Per muts staat de hoofdmaat aangegeven. De hoofdmaat kunt u opmeten door de omtrek van u hoofd op te meten zoals hiernaast staat aangegeven. Heeft u een grotere maat nodig, laat het ons dan weten bij de bestelling. Dan kunnen we kijken of we daar een mouw aan kunnen passen.

Terugsturen of ruilen

Past een muts niet goed of valt de kleur toch een beetje tegen en wilt u de muts terugsturen of ruilen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier.

 
Nieuwe artikelen
Aanbiedingen